31 начини да преспите БЕБЕТО и как да заспива по-лесно /превод Google/
През годините на пускане нашите деца да спят и да ги запазите спи, консултиране и хиляди други майки и татковци на различни стилове на нощната родителски грижи, ето няколко тествани във времето, нагласи и доказани техники. Повечето от тях са приложими за кърмачета и малки деца от всички възрасти.
NIGHTIME родителски РЕШЕНИЯ

1. Разработване на реалистична нагласа за вечерни родителство. Спящата, като хранене, не е държавна можете да бебе в сила. Най-добър можете да направите, е да се създаде сигурна среда, която позволява на сън, за да изпревари вашето бебе. А реалистична дългосрочна цел е да помогнат на вашето бебе развиват здравословно отношение за сън, че сънят е приятно да влизат и сигурна държава да остане инча Много проблеми със съня по-големи деца и възрастни стволови от израстването на децата с нездравословни нагласа за спането, че сънят не е приятно да влязат и да е страшно състояние да остане инча Точно както през деня родителство е дългосрочна инвестиция, така че е нощта родителство. Учете бебето нагласа за спокоен сън, когато те са млади, така и вие и вашите деца ще спя по-добре, когато те са по-големи.

2. Пазете се от сън преподаватели. Още от родителски книги намират пътя си в детска градина, сън преподаватели са изтъквани магически формули, обещавайки да получите бебета да спят през нощта - за цената и на риск. Повечето от тези сън-обучение техники са само варианти на стари вик-то-Out метод. А технологията е вписал в нощта babycare чрез предоставяне на уморени родители, с разнообразие на съня-индуциращи приспособления, предназначени да затишие един бебето да спи сам в нея детско креватче: колебания люлки, яслите вибратори, които имитират те закарам колата и плюшени мечета, че " дишам. " Всички обещават да попълните за родители на нощта мито. Бъдете взискателни относно използването на някой друг метод за получаване на вашето бебе да спи. Преди опитва всички спят-индуциращи програма, можете да се съдията. Пусни тези схеми чрез вътрешната си чувствителност, преди изправянето им на бебето си, особено ако те включват напускане на бебето само да плаче. Означава ли това разумен съвет звук? Има ли ги прави подходящи темперамент на бебето? Има ли право да се чувстват вас?

Ако сегашната си през деня или нощта не е рутинна работа за теб, мисля за това, което можете да направите промени в себе си и начина ви на живот, който ще направи по-лесно да отговарят на нуждите на бебето. Това е по-добър подход, отколкото веднага се опитва да промени вашето бебе. В края на краищата, вие може да контролирате собствените си реакции на ситуацията. Вие не можете да контролирате как бебето реагира. Използвайте разумно за съветите, които обещава спя през нощта-на-по-удобно бебе, тъй като тези програми крият риск от създаване на разстоянието между вас и вашето бебе и подкопаване на взаимно доверие между родител и дете. На повърхността, бейби обучение звучи толкова освобождението, но това е краткосрочна печалба план за дългосрочна загуба. Вие губите възможността да се запознаят и да станете експерт в бебето. Бебе губи възможността да се изгради доверие в caregiving му среда. Можете престават да цениш собствената биологични сигнали, вашето решение, а вместо това следвайте съобщение на някой, който не е биологичен прикачен файл, нито инвестиции, в бебето.

Особено в първите шест месеца, се избегне сън преподаватели, които ви съветваме да нека си бебе "Cry-то-вън." Само ти можеш да знаеш какво е "то" и как да реагират адекватно на вашето бебе. С помощта на твърда, нечувствителен "да-го-го-вик-вън" метод има няколко проблема. Първо, тя ще подкопае доверието на вашето бебе е за нощно комфорт. Второ, тя ще ви попречи да работи в стила на нощната родителство, докато не намерите този, който работи най-добре за вас и вашето семейство и трето, тя може да води и вие и вашия лекар от разкриването скрити медицински причини за nightwaking. Nightfeedings са нормални; чести, болезнени nightwaking не е така. (Виж, свързани с уроци: Скрити Медицински Причини за Nightwaking, отдаване под наем бебе "той извика:" Да, нали? И 4 Възможни Скрити Причини за колики.

3. Стой-гъвкави. Нито една подход ще работи с всички бебета през цялото време и дори през цялото време с едно и също дете. Не съществуват с липса на експеримента. Ако "сън програмата не" работи за семейството си, тя капка. Разработване на нощната родителски стил, който работи за вас. Бебетата имат различни нощта в характерите и семейства са се променяли начина на живот. Продължавай да работиш в стила на нощната родител, който подхожда на темперамента на бебето си и свой собствен начин на живот. Ако това е работа, остана с него. Ако не е, да бъде отворена за вечерни опитва други стилове родителство. А, да бъдат подготвени за един стил на нощната родителски да работят в един етап от живота's едно бебе, все още се нуждаят от промяна, както тя влезе друг етап. Бъдете отворени за нощно опитват различни подходи. Следвайте сърцето си, а не някакъв чужд сън съвети обучение, и вие и вашето бебе в крайна сметка ще изчисли правилната вечерни родителски стил за вашето семейство.

4. Решете, когато бебето спи най-добре. Няма правилно или грешно място за бебета да спят. Винаги, когато всички членове на семейството на най-добрия сън е правилният режим за вас и вашето бебе. Някои бебета спят най-добре в собствената си детско креватче в собствената си стая, спя по-добре в собствената си плетена детска люлка или детско креватче в спалнята на родителите си, другите деца спят най-добре се сгуши в непосредствена близост до мама в леглото на родителите си. Много родители предпочитат съвместно траверса режим. Реално, повечето родители използват различни мерки спи през различни етапи на бебето през първите две години. Бъдете отворени към променящите се стилове като нуждите на развитието на бебето и промените семейно положение.

Върнете се в началото
КЛИМАТИЗАЦИЯ бебето да заспя

Сънят не е държавна можете да си бебе в сила. Икономичен естествено трябва да надминат вашето бебе. Вашата роля родителски нощта е да се поставят условия, които да спи привлекателна и да представи знаци, които предполагат, че бебето да спи се очаква. Опитайте следното спи здраво съвети, които могат да варират в различни етапи в развитието на вашето бебе. Какво не работи една седмица може да работи на следващия.

5. Вземи бебето се използва за различни асоциации на съня. Начинът, по който едно дете отива да спи през нощта е начина, по който тя очаква да се върна в съня, когато тя събужда. Така че, ако вашето дете е винаги разтърсиха кърмени или да заспи, тя ще се очаква да се разклати кърмени или отново да заспи. Понякога сестра си в сън, а понякога си рок да се наспи, понякога си пея в сън, а понякога и използване записи, както и да изключите със съпруга си на пускането си в леглото. Има две училища на мисълта за най-добрия начин да бебета да спят: майка-успокояващ метод и самостоятелно успокояващ метод. И двата имат предимства и възможните недостатъци.

1. Родител-успокояващ метод. Когато бебето е готов да спи, майка или други детегледачката помага бебето да удобна преход да бъде буден до заспиване, обикновено от медицински сестри, рока, пеене, или каквото и вкусно работа техники.

Предимства:
* Бебе се учи здравословно отношение сън - че сънят е приятно да влизат и сигурна държава да остане инча
* Създава се мили спомени за parented да спи.
* Изгражда родител-дете доверие

Така наречените "недостатъци": Тъй като на концепцията за сън асоциации, бебето се научава да разчита на външна предложение да заспим, така и на теория отива-когато бебето събужда той ще помогне да се очаква отново да заспи. Това може да изчерпва родители.

2. Self-успокояващ метод: Бебе се поставя определени буден и отива да спи сам. Родителите периодично предлагат вкусно, но не са там, когато бебето преспи в сън.

Така наречените "Предимства": Ако бебето се научава да отида да спя с него, той може да бъде по-добре да се пуснат обратно да спят, без родителска помощ, тъй като той не асоциира ще спя с родителите вкусно. Може да бъде труден за бебе, но в крайна сметка по-малко изтощително за родителите.

Недостатъци:
* Включва няколко нощи на нека-бебе-вик-го-Out
* Рискове бебе губи доверие
* Рядко работи за високо-бебета имат нужда с устойчиви личности
* Пренебрегва медицински причини за nightwaking
* Рискове родители все по-малко чувствителни към бебето плаче

Не забравяйте, че работи в собствения си родител-към-съня техники и ритуали, да бъдат чувствителни към нуждите на отделните нощта бебето си и да си спомните крайната цел: да се създаде здравословен сън в отношението си бебе и да получите всички членове на семейството един спокоен нощен спя.

6. Дневни mellowing. А приятно през деня е вероятно да доведе до спокоен вечер. Колкото по-приложен сте на вашето бебе през деня и по-бебе се провежда и успокои през деня, толкова по-вероятно това спокойствие е да бъдат включени в нощта. Ако бебето ви е безсънна нощ, се опис на нестихващо обстоятелства, които могат да възникнат по време на деня: вие сте прекалено зает? Има на детски градини и на детски услуги правото мач за вашето бебе? Дали бебето си прекарват много време се провеждат и по оръжие от nurturant болногледач, или е повече от "яслите бебе" по време на деня? Ние забелязахме, бебета, които се извършват в бебешки колани за няколко часа на ден разрешат по-добре през нощта. Babywearing mellows детето през деня, поведение, което пренася в спокойствие през нощта.

7. Комплект предсказуема и последователна практики дрямка. Избирам времето на деня, в който са най-уморени, например 11:00 ч. и 4:00 ч. Легни с бебето си в днешно време всеки ден за около една седмица, за да се използва за бебето ви през деня рутинни дрямка. Това ви създава за да получите някои така необходимата дневна почивка, а не да се изкуши да "най-накрая се направи нещо", докато бебето е задрямах. Бебетата, които са в съответствие практики дрямка през деня е по-вероятно да спя вече се простира през нощта.

8. В съответствие bedtimes и ритуали. Бебетата, които се наслаждавате на еднакъв bedtimes и познати ще спя до ритуали обикновено отивам да спя по-лесно и престоя спи по-дълго. И все пак, тъй като на съвременния начин на живот, последователна и началото на bedtimes не са толкова общи, или реалистичен, тъй като те се използват. Зает две доходите на родителите често не се прибера до шест или седем часа вечерта, така че това е обща за по-големи бебета и малки деца да отлагаме за лягане ритуал. Това е главен път, с родителите си и те ще го мляко за всички те могат да получат. В някои семейства, по-късна дрямка следобед и по-късно преди лягане е по-практично. Познати лягане ритуали в стаята на бебето за сън. Последователността на топла вана, рока, медицински сестри, приспивни и др в стаята на бебето до чувствам, че сънят се очаква да следват. Акцентира върху принципа на ранното развитие на детето: модели на сдружението. Бебе на развиващите мозъка е като компютър, съхраняване хиляди последователности, които стават модели. Когато бебето кликвания в началото на ритуал преди лягане, той е програмиран за целия модел, която води до плаващи в сън.

9. Успокояване. Дайте бебе топла вана, последвана от успокояващ масаж да се отпуснат напрегнати мускули и забързан умове. Бъдете внимателни, все пак, защото това ще стимулира някои бебета.

10. Танк си бебе през деня. Бебетата трябва да се научат, че през деня е за хранене и нощта е най-вече за спане. Някои по-стари бебета и малки деца са толкова заети играят през деня, че забравят да ядат и да направи за нея през нощта, от събуждането често да се хранят. За да се промени този навик, бебето си най-малко на всеки три часа през деня, за групиране на храненията на бебето по време на събуждането часа. След първата нощ на бебето събуждане, опит за пълно хранене, в противен случай някои бебета, особено кърмените бебета, влизай в навик да похапват по цяла нощ.

Преминаване ТЕХНИКИ

Много бебета се нуждаят от помощ на вземане на прехода да бъде буден до заспиване, което е много по удължаване на лягане ритуал, че условията на бебето, че сънят се очаква скоро да се следват.

11. Кърмещи надолу. Нестле до бебето и кърмят или го bottlefeed да се наспи. Гладката континуум от топла вана, да се стопли ръцете, да се затопли на гърдата, да се затопли леглото е рецепта за сън скоро да следват.

12. Бащинството надолу. Поставете бебето в областта на шията Нестле позиция на главата (Nestle бебето срещу предната част на шията с брадата си срещу горната част на главата на бебето. Вибрацията на по-дълбоките мъжки глас lulls бебето да спи) и рок бебето да спи. Ако бебето не плаващи в сън, докато рока, лягат с вашето бебе, все още в областта на шията Нестле позиция, и нека бебето временно да заспя сложени върху гърдите си. След като бебето е заспал, лекота бебето спи в леглото си и закрита веднага.

13. Рока или пеша надолу. Опитайте рока бебето да спи в леглото люлеещ се стол, или разходка с бебето, я patting назад и пеене или се моли.

14. Сгушен надолу. За някои бебета, стандартните попаднат до сън техники не са достатъчни. Бебе просто не искат да бъдат пуснати да спи сам. След рок или хранене на бебето да спи в ръцете си, легнете си с бебето спи до теб и Нестле близо до нея, докато тя е стабилна, заспал. Ние наричаме това "мече мечка притискам."

15. Носенето надолу. Някои бебета са толкова revved по време на деня, в който те имат проблеми ликвидация надолу през нощта. Сложете бебето в слинга бебе и я носят из къщата за половин час, или така определените преди лягане. Когато тя е напълно заспал (вж. накуцване-крайник знак) в слинга, нейната лекота от прашка върху леглото си. За бебетата, които се използват за медицински сестри да се наспи в ръцете на майката, бащите могат да носят бебето да спи и да даде майка почивка.

Носенето на определяне е особено полезен за нежелание napper. Когато бебето заспи в слинга, сгуши с корема му с гърдите си или сложени върху гърдите си, след като лягат, и двамата може да вземе много по-необходими дрямка.

16. Swinging надолу. Wind-Up люлки за ликвидация надолу бебета са от голяма полза за родителите, които нямат нито време, енергия или творчество, събирам ритуали на техните собствени. Уморени родители ще плащат нищо за сън добра нощ. От време на време на движещ се пластмасова седалка може да бъде повече от сън предизвикване запознат чифт ръце. Понякога високо трябва бебета сътрудник тялото на родителя с игра и стимулация и няма да плаващите да се наспи в човешка суинг. За тях е по-малко механично една стимулира, ако не е явен скучно, и следователно може да бъде полезна част от спя-ритуал репертоар. Все пак помнете, високо трябва бебета са пословично устойчиви на механични заместители на майка си и обикновено протест нищо по-малко от реалната майка. Преди всъщност харчите пари за суинг, може да искате да заеме една за една или две седмици, за да видите, ако магията на суинг ще продължи. Можете да откриете, че се чувствате комфортно с механична като майка и да реши да получите по-изобретателни. Все пак, люлки имат моменти.

17. Шофиране надолу. Ако сте опитали всички по-горе техники за преход и бебето все още се противопоставя заспиване, място бебе в carseat и карам около, докато не заспи. При завръщането си у дома и бебето е в дълбок сън, носят carseat (с бебето спи) в спалнята си и бебето да остане в carseat до първия nightwaking. Ако тя е в дълбок сън (свидетел на накуцване-крайник знак - unclenched ръце, крака висейки свободно до нея, лицевите мускули все още), може да успеете да я лекота от carseat в собственото си легло.

18. Механични майки. Приспособление да слагам и бебето да спи стават големия бизнес. Уморени родители плащат високи цени за сън добра нощ. Това е добре да се използват тези като облекчение, когато основните утешител изхабява, но постоянна диета от тези изкуствени индуктори на сън може да бъде нездравословно. Ние помним вестникарска статия възхвалява сън-стегнат добродетели на плюшено мече, с лента играч в неговото уплътняване, че пее или прави дишане звуци. Бебето може да притискам до пеенето, дишане, синтетични мечка. Лично ние не са запалени по нашите бебета ще спи с някой друг консерви глас. Защо не се използва реалната майка?

ПРЕСТОЙ заспал ТЕХНИКИ

Сега, когато сте научили всички трикове на нощната търговия да се бебето да спи, ето няколко начина да задържи бебето спи. Поради особеностите на цикъла на съня бебета и лесен arousability от сън, ще забележите, че ние нарочно пропуснат това, което ние наричаме "втвърдява сърцето си" метод: сложиш бебето да спи буден в яслите в собствената си стая, пригодени памук в ушите си, и нека му се вика да спи. Когато се събужда, не трябва да излизат в него. Той скоро ще се научи да се приспивам и отново да заспи. Ние вярваме, че този метод не е безопасна, рискува да загуби доверието на бебето, както и за деца с устойчиви личности, не работи. Опитайте тези съвети, за да помогнат на вашето бебе спи все повече се простира през нощта.

19. Облекло за случая. Опитайте различни начини на swaddling бебето ви през нощта. В началото на месеца, много бебета искали да "спи здраво," сигурно swaddled в одеало памук бебе. По-стари кърмачета обичам да спя "насипно състояние" и може да спи вече се простира с хлабав покрития, които им позволяват по-голяма свобода на движение. Често, обличане на бебето свободно през деня, но го swaddling през нощта, условията на бебето да спи с swaddling сътрудник. Бебе, което получава твърде горещо или твърде студено може да стане неспокоен. Регулиране на наслояване съответствие с температурата на помещението и навиците на сън на вашето бебе. Алергия-склонни бебетата спят по-добре на 100 процента памук, спално облекло.

20. Тишина в спалнята. Тъй като повечето бебета могат да блокирам смущаващи шум, не е нужно да се създаде среда, тих сън, но някои бебета стреснат и събуждат лесно с внезапни шумове. За тези бебета, на петрол в ставите и извори на писклив яслите, да изнеса куче, преди да лае и въртя на разстояние от звъненето на телефона.

21. Тъмнината в спалнята. Използвайте матови оттенъци да блокирам светлината, която може да получите допълнителни часа за сън, ако сте един от онези малки петлите, който събужда на първия лъч на слънцето, влизащи в спалнята.

22. Звучи да спи. Повтарящите се, почти монотонен звуци, че бебето да спи затишие, са известни като бял шум, като под звуците на вентилатор, климатик, или дори записи лента утробата на звуци или прахосмукачка звуци. Също така, опитайте течаща вода от близкия кран или душ, въртяха риба-цистерна, силно тече часовник или метроном определя на шестдесет удара в минута. (Те могат да бъдат записани лента.) Опитайте с музика да спи, като записи на водопади или океана звуци, или сборник от лесни за слушане приспивни по-продължителна игра магнетофон. Тези сън-индуциращи звучи напомня бебе на звуците тя беше използван за съдебното заседание в утробата. (Вж. 11 Начини на бебета успокои нервно за повече сън-индуциращи съвети.)

23. Музика да спи. Опитайте с непрекъснато-играя лента запис на любимите приспивни на бебето, така че когато тя събужда тя може да си разселване на познатите сън-индуциращи звук на лентата за записване. Можете да направите сборник от вашите собствени приспивни, които са доказали сън-индуктори.

24. Оставете малко зад майка. Ако имате раздяла-чувствителни бебе, оставите тампон на гърдата в люлката, или играят непрекъснат запис лента за себе си пея приспивна песен преди лягане.

25. А пълен корем (но не прекалено пълен). Докато бебето плънка с глоби от зърнени култури, преди лягане рядко работи, може да се струва да опитате. А супена лъжица или две дадени на бебе над шестмесечна възраст може да получите допълнително един или два часа. Малки бебета имат малки стомахчето, малко по-голям от размера на техните юмрук. Така че, храносмилателната система на бебето е била предназначена за малки, често хранения, поради което, в началото на месеца, бебета, храна поне на всеки 3 до 4 часа през нощта и по-често през деня. (Виж Храни за сън)

26. Намали физическите неудобства.

1) Изчистване на носа. В началото на месеца, бебетата се нуждаят от ясна носните проходи да диша. По-късно те могат да алтернативно дишам през устата си, ако им носът е блокиран. Спалня инхалатор алергии са често срещана причина за запушен нос и последващото nightwaking. Прах без вашето бебе спалня, колкото е възможно повече. (Remove размита одеала, определени утешители, прах за събиране размита играчки и т.н.) Ако бебето ви е особено алергия-податливи, един HEPA тип въздушен филтър, ще помогне. Като допълнителен вечерни ококорвам, на "бял шум" от бучене на въздушния филтър може да помогне на бебето престой спи.

2) Освобождаване на никнене на млечни зъби болка. Въпреки че не може все още да могат да се чувстват зъби на бебето, никнене на млечни зъби дискомфорт може да започне най-рано от три месеца и да продължи и на разстояние по целия път през две години зъби. Мокра bedsheet под главата на бебето, едно лигавене обрив по бузите и брадичката, подути и болезнени венци и леко по свинете са издайнически следи никнене на млечни зъби, че през нощта е виновника. Какво да правя? С разрешение на Вашия лекар, дават подходящи дози от родителски ацетаминофен точно преди бебето да спи и отново в четири часа, ако бебето събужда.

3) Промяна мокри или замърсени пелени. Някои бебета са труда чрез мокро пелени през нощта, повечето не са. Ако бебето ви спи през wet пелени, няма нужда да я събуди за промяна - освен ако не сте лечение на постоянен обрив пелена. Нощната движения на червата наложи промяна. Ето вечерни промяна Съвет: Ако е възможно, смяна на пелени непосредствено преди хранене, тъй като бебето е вероятно да заспите по време или след хранене. Някои кърмени бебета, обаче, имат черво движение по време на или непосредствено след хранене и ще трябва отново променя. Ако използвате кърпа памперси, пускането две или три памперси за бебето си преди лягане ще намали усещането за мокрота.

4) Извадете дразни спално облекло. Някои бебета не могат да решат в синтетичен спално облекло. А майка в нашата практика премина през целия ни списък с nightwaking причини, докато тя открива бебето е чувствителна към полиестер траверси. След като тя се промени на 100 процента памук облекло, бебето си спал по-добре. Освен, че е неспокоен, някои бебета показват, кожни алергии към нови дрехи, перилни препарати и омекотители на тъкани от скъсване в обрив.

5) Премахване на въздуха дразнители. На околната среда дразнители може да доведе до претоварване дишане пасажи и събуди бебето. Често срещани примери домакинство са цигарен дим, прах, скъпа, пари боя, спрей косми, пърхот животните (отглеждат животни от спалня алергична детето), растения, облекло (особено вълна), плюшени играчки, прах от балдахин легло, възглавници перо, одеяла , и размита играчки, които събират марля и прах. Ако бебето ви последователно събужда със запушен нос, заподозрян дразнещи или алергени в спалнята.

27. Топлият легло. Поставяне на топло към студено бебе листа може да предизвика проблеми. Особено в студено време, листове употреба фланела или място топла кърпа върху листовете, за да ги топли, и я премахнете, преди пускането на бебето на затоплена листи.

28. Създаване на подходяща температура и влажност спалня. А в съответствие спалня температура от около 70 градуса F е за предпочитане. Също така, относителна влажност около 50 процента е най-подходящ за сън. Сух въздух може да остави бебето със запушен нос, който го събужда. И все пак, твърде висока влажност благоприятства алергия продуктивни форми. Топлият-изпарител мъгла в спално помещение на бебето ви помага да поддържа адекватна и последователна Относителната влажност на въздуха, особено с централно парно отопление през зимните месеци. (И, на "бял шум" на последователна бучене може да помогне на бебето престой заспал.)

КАКВО ДА НАПРАВЯ, когато бебето AWAKENSWHAT да направя, когато БЕБЕ събужда Когато бебето ви събужда, разработване на нощната родителски подход, който зачита необходимостта на вашето бебе за нощно доверие и удобство, в допълнение към необходимостта за бебето и родителите бързо да се върнем към сън. Макар че някои бебета са самостоятелно-залъгалки, които са в състояние да се пресели лесно и бързо, без външна помощ, а други (особено тези, високо-бебета трябва с по-устойчиви личности) се нуждаят от ръка (или рак на гърдата, или какъвто и инструмент, който може да събира в 3: 00 ч.). Опитайте тези гръб-към-утешители сън:

29. Полагане на ръце. Определете какво вечерни темперамента на бебето ви се. Вашето бебе е роден самостоятелно-залъгалки, който събужда, whimpers, squirms, а след това resettles от себе си? Или е вашето бебе, ако незабавно не присъстваха до една, чиито викове ескалира и се превръща ядосан и трудно да се пресели? Ако можете да стигнете до вашето бебе-бързо, преди тя събужда напълно, може да имате възможност да се преселят на гърба да спи с фирма полагане на ръце. За да добавите завършек, път обратно на вашето бебе или долната ритмично да съвпадат с вашето сърцебиене. Махнете ръцете си постепенно - първо един и след това от друга - облекчаване на налягането бавно, така че да не се учудвам бебе буден. Понякога бащите си, може би, защото те имат по-големи ръце, са по-успешни в тази ръце "за ритуала.

30. Почитай партньор с неговия дял от нощта родителство. Важно е за бебета, за да свикнете с начина на баща си на вкусно и се приспивам (и обратно да спи) в ръцете на баща си, в противен случай майките изгори. Участието на баща си в нощта родителство е особено важно за кърменето детето, която поема лукс, който вечеря "на майка" е отворен през цялата нощ.

31. Откриване на скрити медицински причини за nightwaking. Ако сте опитали всички тези техники и бебето все още се събужда често - и болезнено - заподозрян може да има изричен медицински проблем, които допринасят за nightwaking на вашето бебе. (Виж Скрити Причини за Nightwaking) Един от най-честите причини за скрити медицински nightwaking (и колики поведение) при бебета е състояние, известно като гастроезофагеален рефлукс (ГЕР). Поради слабостта на кръгови група на мускулите на хранопровода, където се присъединява към стомаха, киселини се дразни стомаха regurgitated в хранопровода на бебето, причинявайки болка като възрастни, че да поставят киселини. Улики, че бебето ви може да страда от ГЕР са: болезнени nightwaking изблици на нервност, особено след хранене; често плюеща нагоре (въпреки че не всички бебета с ГЕР плюе редовно); чести пристъпи на колики, болки в корема; чести пристъпи на необяснима хрипове; и изслушване на гърлен звук след хранене. Друг скрит медицински nightwaking е причина за алергии към формула или млечни продукти, или в млечните формули или млечни продукти в диетата на кърменето майка си. Улики, че млечните алергии могат да се причиняват nightwaking (и колики поведение) са подуване на корема, диария и червен обрив около ануса на бебето, в допълнение към много от знаците, описани по-горе в ГЕР. Ако бебето ви не е само събужда често, но събужда "от болка," обсъждане на тези две медицински възможности с Вашия лекар, тъй като и двете могат да бъдат диагностицирани и лекувани, като всички в семейството на един по-мирен сън.

По-горе инструменти не само да помогне късата си цел за получаване на вашето бебе да спи, но по-важното, за създаването на здраво отношение на съня, което продължава цял живот. Бебе, който се радва на този стил на нощната родителски научава, че сънят е приятно да влизат и сигурна държава да остане инча Там е ключът към нощта родителство.

http://www.askdrsears.com/html/7/T070300.asp