Съвети как бебето ви да заспива по лесно

Въпреки, които желаят това е така, това не е възможно да кликнете с пръстите на ръцете си и да хипнотизирате бебето да заспи, въпреки че би било прекрасно! Сънят не е нещо, което може със сила да бъде направено върху някого, независимо от това колко искате или трябва да ги преспите. Въпреки това, за определяне на мястото за спане на вечер основа може да бъде отличен начин за създаване на добри навици и като се уверите, че бебето ви знае, че нощно време се спи.


Разберете признаците на умора
7pm може да бъде най честото време за лягане през ноща, но ако бебето ви показва признаци на умора по-рано, го слагайте в леглото по-рано. Едно преуморено бебето е по-трудно да се преспи и ще бъде по-вероятно да се събудите през нощта. Може дори да трябва да прекара половин час, или така с него, което ще му помогне да си почине след особено трескав ден.

Направете кушарата удобна и приветлива
В кушарата трябва да бъде разположена в топла (или на студено) място в стаята, трябва да бъдат чисти и сухи и аранжирана с кориците спретнато закътано инча

Уверете се, че той е чист, сух и нахранен
Бебе, което е било окъпано, облечени в чисти, сухи пижами, пелена току-що сменена и е доволен коремчето наистина трябва да са има причина да не се заспи!

Създаване на среда, благоприятна за това е сън
Включете светлините определени ниски. Ако стаята на бебето ви има щори, щори или завеси, които блокират своята светлина от отвън, дори по-добре. Общо тъмнина не е необходимо, и ако има малко светлина до момента, например от нощна светлина или мека светлина, това ще означава, че ще можете да го проверявате без да му нарушавате сънят. Ароматерапия може да бъде полезна за подпомагането на бебето да си почиват. Етерични масла от лавандула и лайка се препоръчва.

Звуци да сън

Не забравяйте, че вашето бебе отработено девет месеца, или да предприемат, в утробата си и слушат ви сърдечна дейност и други екзотични звуци, докато там. Чиста мълчание не е необходимо за сън и за бебето ви ще се чувстват утеши с художествена, меки звуци във фонов режим, както тя преспи в сън. Класическа музика могат да бъдат спокойни и ако можете да играете на компактдиск, която работи за един час, той може да изключите и вашето бебе би трябвало вече да е в земята Нод. Също така, един стар часовник, кърлежи и tocks може да бъде възхитителен звук. Най-хубавото е, че не спира, освен ако батерии трябва промяна. Вентилатор, климатик или пералната машина или сешоар в съседната стая всички те могат да предоставят € ~ бял шум ", че бебето може да мелодия, а след това се, да.

Бъдете последователни
Бебетата отговори прекрасно към рутинните и последователност. , Като се опита да запази най-добрите си рутинни време вечер, бебето ще дойде да знаеш какво да очакваш, и от времето, когато извадиш лавандулово масло, той ще знае, че е време да се главата надолу, за да спя.

Лягане буден
В идеалния случай, бебето ви трябва да се пъхна в яслите буден, така че той може да си почиват и отиде да се наспи, без помощ. Вашият успокоение и утеха ще му помогне да се разбере, че той е обичал и безопасно, както и чрез изучаването на себе си слагам да спи, той ще се научи поведение, което ще го щанд в добро вместо в други области. Разбира се, ако той е заспал, когато го слага в леглото, това е добре също! Никой не обича да се събудим един спящ бебето, защото едно дете, което е заспал е като 24-каратово злато, редки, благородни и приятен за да гледаш.

превод Google

http://www.babyslumber.com/articles/sleep-issues/tips-for-getting-your-baby-to-fall-asleep-easier/