текста е преведен чрез Google за това на места може да не е точен .

Air Travel с бебето ...
Съвети и консултации за полети, изпълнявани с вашата малка Един
Ако мисълта за пътуване със самолет с бебето ви изпълва с трепет, прочетете тези полезни насоки за безпроблемен полет!

Как началото на бебето може да лети?
Като цяло, това е най-добре да изчакате, докато бебето е най-малко 2 седмици преди да помисли за пътуване с въздушен транспорт.

Това не е така, защото поставя под по-голяма опасност за бебето-млади, а защото от 2 седмици и двамата ти и той ще има достатъчно възстановява от раждането и са преодолели всички рано трудности, като проблеми с кърменето.
Преди да отидете
Свържете се с авиокомпания

При планиране на пътуване със самолет с бебето, телефон вашата авиокомпания или посетете сайта им, за да разберете какви съоръжения, които предлагат за родителите на малки деца.

* Виж, ако можете да резервирате предварително легло небето / плетена детска люлка и максималната възраст / тегло, че ще настане. Някои авиокомпании няма да ви позволи да резервирате предварително и не знам дали може или не един е на разположение, докато не проверите инча
* Ако е възможно, дали можете да летят в по-голям самолет, който ще има по-добри възможности за бебето.
* Помислете за резервация на допълнително място за пътуване със самолет с бебето - ако не, ще се очаква да седне с дете под 2-годишна възраст в скута си. В зависимост от дължината на полета, това може да бъде много тежка работа, особено с по-стара бебе.
* Ако все пак книга допълнително място, мисля, за да вземе кола седалката на борда за вашето бебе да седне инча някои места автомобил ЗРА са одобрени за пътуване със самолет с бебето, така че това е нещо, за да проверите при закупуване на един.
* Ако е възможно, изберете мястото, където на борда на самолета, който искате да седнете. Мненията се различават в идеална позиция за сядане, когато лети с бебето - някои родители предпочитат да бъдат в задната част на самолета, по-близо към променящите се съоръжения, докато други предпочитат преграда позиция. Това е мястото, където небето легла се намира и там обикновено е по-крака-кабина.
* Небето легло е обикновено към екрана - да се има предвид, че това може да бъде много шумно. Опитахме се да използвате легло небето за един от нашите деца - защото е прикован към екрана, той е постоянно безпокойство от thuds бретон и от другата страна. Също така, светлина е разположен над него - Излишно е да казвам, той не се получават много сън!
* Уверете се, че предварително книгата си места за да се гарантира, че сте седнал до който и да пътуват с. Ако не, можете да се окажете в противоположния край на равнината на партньора си (не, че те ще се оплакват)!
* Прочетете правилата за полети, изпълнявани с бебешка храна и мляко

Уверете се, че са адекватно застраховани

Пътуване със самолет с бебето може да бъде непредсказуемо, а определени условия могат да попречат на него летене - ушни инфекции и обявяване болести като морбили, например.

Съберете се и пакет бебето си аптечка (много предмети, като ножица и пинцети, няма да се допускат в кабината на самолета и не трябва да бъдат опаковани в ръчния багаж). Вижте нашите основни, които пътуват с бебе страница за по-важното пътуване!

Внимателно проверете норма багаж - пътуване с въздушен бебе очевидно изисква допълнителен багаж и не искат никакви лоши изненади на летището!

Съвети за пътуване със самолет с бебе
Air Travel с бебето - на летище
Винаги си позволи доста време на летището, когато пътуват с бебето си - не забравяйте, че всичко ще отнемат повече време и може да се наложи в последната минута пелена / пелена или облекло промени за да се бори с тях!

Някои летища предлагат ускорени митнически или имиграция точки за семейства с много малки деца - определено си заслужава да гледа за!

Първи около

* Използвайте количка (детска количка). Лек количка струва теглото си в злато на летище - бебето е някъде, където да седи, или да спя, ако е нужно! Вие сте обикновено могат да запазите количка със себе си чак докато стигнете до заминаването порта и е често се връщат при вас от трюма, веднага след като напуснат самолета.
* А бебето прашка / превозвач може да бъде много полезна, тъй като той си оставя свободни ръце за извършване на други неща! За пътуване със самолет с бебето, аз често си нося количка и прашка, така че винаги има нещо, в което да го нося.
* Ако сте резервирали допълнително място за вашето бебе и планират да въвеждат мястото си кола, помисли за получаване някои щипка-колела за него. Това прави живота много по-лесно, тъй като може да колело около бебето на летището, а след това просто демонтиране на колелата и борда на въздухоплавателни средства, без да го нарушава. Универсалната Детска кола Сеат Carrier (само за САЩ) е идеален и тежи само по 14lbs.Проверка в

Ако не сте резервирали допълнително място за бебето, питам, ако полетът е пълна. Ако не - и ако сте късметлия - помощник авиокомпания може да запази мястото до вас празни, или да предложат място до достатъчно свободно място. Това допълнително място може да направи всичко различно!

Air Travel с бебето - на борда на самолета
Това неуловим празно място ...

Ако не сте резервирали допълнително седалката и облегалката на седалката до вас е заета, да зададете член на кабинния екипаж, ако има някакви места на борда, и дали би било възможно да се движи до едно празно място. В нашия опит, другите пътници може да бъде доста полезен и може да предложат да се преместите, да ви дам, че допълнително помещение. Може би те просто не искат да прекарат 10 часа следващото заседание на бебето на един самолет (макар че аз не мога да си представя защо не!).

Бебе на предпазен колан

Ако не разполагате с място колата, ще Ви бъде дадена колан мини място за вашето бебе - това отива около него, след което се закрепва за колана.

Болки в ушите

Промените в налягането на излитане и кацане може да предизвика болка в ушите, за да кърмят бебето си или да предложат бутилка в тези времена за насърчаване суче. Това никога не е било проблем за никой от нашите деца - в действителност, ушите ми изглежда да боли повече от техните! Пазете се от съществуващите ушни инфекции, обаче - плаващи могат да увеличат болката доста значително и пътуването със самолет с бебе трябва наистина да се избягва при тази ситуация.

Смяна на пелени / памперси

* Промяна на вашето бебе пелена непосредствено преди полет - ако имате късмет, той не може да се наложи промяна отново, докато не пристигнат.
* Вместо теглене всичките си ръчен багаж до тоалетната със себе си всеки път, когато бебето пелена променящите се нужди, опаковка себе си отделни, малки "Смяна на торби" - просто сложи една пелена и няколко кърпички в индивидуални пелена чували, така че имате всички удобства за всяка промяна .
* Изхвърлете замърсени пелена, предвидени в кошчета - не се опитайте да го дават на стюардеси. Не забравяйте, че те поемат храна на пътниците и не искам да бъда работа мръсни пелени също!
* Повиване на бебета маси са разположени основно в тоалетната кабини - сгъваем определяне на таблицата в малка област на държане на бебето може да бъде трудно! Попитайте един член на кабинния екипаж да се подготви таблицата за вас - не всички ще задължи, но някои няма!
Хранене съвети за пътуване със самолет с бебе

Вижте нашите основни, които пътуват с бебе страница за съвети за хранене на бебето си по време на вашето пътуване.

* Не забравяйте, че няма микровълнова в самолета, кухнята, така затопляне бебешка храна може да отнеме известно време. Винаги питай за храна или мляко, за да се отопляват и преди, когато си мислиш, че ще нужда от нея - и не забравяйте да проверите, че тя да не е прекалено гореща, когато се връща в теб.
* Използвайте собствените купа на вашето бебе и прибори, както не може да има нещо, подходящ за използване на бебето на борда на самолета.
* Еднократна или избършете-чиста мека пластмаса Лигавници са страхотни за пътуване със самолет с бебето. Добър съвет е да се обличат бебето си в светлината нива - не само това да ви помогне да се справят с променливи температури, но можете просто да премахнете слой, ако той почви облеклото си на хранене.
* Уверете се, че ви отведе резервни дрехи за себе си твърде - нашият син някога е бил болен от мен по време на полет и аз трябваше да седя в моята наскоро украсени облекла за почти 2 часа!

Аксесоари за хранене на бебето, когато пътуват

Здравословни закуски бебе пътуване


Прехвърляне на време

* С малко късмет, бебето може да спи за добрата част на полет - ако, като нашата си легло е поставен под светлината, опитайте да го скрининг на разстояние със своя лист / одеало толкова, колкото е възможно.
* Поръсете капка лавандулово масло върху одеало - има успокояващ ефект и може да му помогне да спи малко по-добре.
* Не попълнете вашия ръчен багаж с прекалено много играчки - в нашия опит, бебетата обичат да играят с ден-към-ден предмети, че те не са обикновено могат да са!
* Опитайте го дава празна пластмасова чашка и лъжичка - Странно, но тази комбинация е запазил няколко от нашите бебета се радвам за векове! Неотворени, лъскава хрупкави / чип пакети могат да предоставят и часа на шега - просто не забравяйте да наблюдават бебето си внимателно.
Като алтернатива, посетете нашата страница за пътуване играчки допълнително специална играчка за пътуване!
* Пръсти храни ще ви помогне да заети бебе, ако той е готов за тях. Сухи храни като ориз, сладкиши или предварително пръстите на препечен хляб, са най-подходящи за пътуване със самолет с бебето, тъй като те няма да произвежда твърде много бъркотия!
* Уверете се, че ви предлагаме на вашето бебе изобилие от напитки целия полет, с пътуване със самолет може да бъде доста дехидратиране.
* Ако е възможно, разхождате с вашата малка един в крила - не само, че е добре за теб да си опъвам краката, но морето от нови лица могат да държат бебето ви забавляват за малко прекалено!Нова Анкета - Бихте ли седативни бебето си за дълъг полет?
Да
[Премахване]
Не
[Премахване]
(Осъществено от JS-Kit)

Няма никакво съмнение за това, обаче, дълго пътуване разстояние въздуха с бебето може да има своя опитва моменти - големи бебета, особено, може да расте неспокоен и раздразнителен.

Понякога най-лошия си кошмар, може да се сбъдне и малката си да плаче inconsolably ... и шумно! Това не е много забавно, когато сте cooped в една сравнително малка площ с група непознати, които ви очакват по някакъв начин "стоп, че бебето плаче"!

Ако това се случи, после по-дебелата си кожа и игнорират всички гаден вид или - още по-лошо - коментари. Повечето хора ще sympathise със себе си - ние сме почти всички са в това положение - но може да се намира един от тези по-малко толерантни хора и техните забележки безполезно!

Не позволявайте да ви ги! Стой спокойно, ухапване на езика си и броя на минути, докато докоснете определени до вашата дестинация!