ЗАБРАНЕНИ бебешки храни -Научете повече за храните, които трябва да се отложат при въвеждане на други храни за вашето бебе


текста е преведен е чрез Google за това на места може да не е точен .Има много "забранени храни", че бебето не трябва да има, докато не е достигнал определена възраст. Тези забранени храни бебето включва бели яйца, фъстъчено масло, мекотели, ракообразни и цитрусови плодове.
рекламаВ таблицата по-долу е компилация от някои "забранени" храни за кърмачета, които могат да представляват риск алергия или друг вид риск за здравето на децата на определена възраст. Прочетете повече за бебешка храна и алергии.Много храни са включени, тъй като те могат да представляват известен риск за здравето, но не непременно на риска, алергия. Можете да намерите някои елементи, които не са включени, тъй като тези продукти представляват риск нито алергия, нито могат да представляват непосредствена опасност за здравето (т.е. захар и сол - захар и сол, но не трябва да се добавя към хранене на бебето.)Нашите Забранени храни графиката не е да се приема като заместител на съвети, дадени от педиатър на вашето бебе. Както и при нашите класации твърди храни, това забранено диаграма бебешка храна е малко по-консервативни по характер в сравнение с насоките от други източници. Той е бил изследван и съставени от различни медицински органи, като например частни педиатри, на AAP, на AAFP, и СЗО.
Някои често употребявани храни, които трябва да чакат да се запознаят с Бебе

Докато бебето е достигнал определена възрастСкъп
(не е алерген, но може да причини ботулизъм при бебета по 1Yr стар)


След 1 годинаФъстъчено маслоСлед 1 или 2 години *(Дърво) Ядки
(също могат да представляват опасност задушаване)След 1 или 2 години *Цитрусови плодове или Киселите
Не е алерген, но може да предизвика обрив & храносмилателната разстроен поради киселинност. Използването на тире от лимон или сок от ананас в цяло плодово пюре НЕ са същите като като бебе pureed или нарязани портокали, ананас и др.Само защото плодове, като домат, не е в цитрусовите семейство, не означава, че той не е киселинен.След 1 годинаСурови ягоди, малини, къпини - научете защо преработени ягоди не може да подложи на риск алергия

(Боровинки и боровинки
НЕ са включени в това)След 1 година **Царевица
(възможен алерген и не е много хранителен богат)След 1 годинаБелтъка
(много педиатри ще кажа, че е добре за едно дете да има големи печени изделия, които включват цели яйца)След 1 годинаПълномаслено мляко - като напитка
Лактоза и млечни протеини, може да предизвика алергични реакции и може да предизвика проблеми, тъй като те корема са трудни за храносмилане - кисело мляко и сирене са изключения. Мляко също пречи на правилното усвояване на желязо, желязо е от решаващо значение по време на 1-ва год ..След 1 годинаПшеница
Мнозина предполагат, че за детето, който е имал никакви проблеми с глутен в овеса и / или ечемик, който няма история на пшеница алергия или непоносимост към глутена, че предлагането на продукти, пшеница (като пшеница тост) глобата е около 8 + месеца - Прочетете повече в нашата тема пшеница за бебетоСлед 9-10 месеца или 1 годинаГроздето
(не е висока алерген, но може да изложи на опасност задушаване - използват изключително предпазливо, ако предлагат старите бебе или малко дете грозде)След 10 месеца или 1 година **Черупчести мекотели / Ракообразни
(може да е висока алергена)След 1 или 2 години ***ШоколадСлед 1 година - ако изобщо


Дали това наистина графиката значение, тъй като AAP доклад от 2008 г. излезе?През 2008 г. AAP публикува доклад, озаглавен клинични ефекти на ранно Хранителни Интервенциите за развитие на атопичен заболяванията при бебета и деца: "Ролята на диета с ограничен прием на майката, кърменето, График за въвеждането на допълнителни храни и хидролизирани ФормулиИма много хора, които смятат, че поради тази клинична доклад, вече няма нужда да се забави всички храни от всякакъв вид, когато започва да се въведат твърди храни за бебета. В доклада се отбелязва следното:

"Въпреки че твърди храни не трябва да се въведе преди 4 до 6-месечна възраст, няма убедителни доказателства, че настоящите забавяне на въвеждането им извън този период има значително защитен ефект върху развитието на заболяването атопичен независимо от това дали децата са хранени формула краве мляко протеин или майчиното мляко. Това включва отлагане на въвеждането на храни, които се смятат за силно алергични реакции, като риба, яйца, фъстъци и храни, съдържащи протеини. "

Важно е да се отбележи, че AAP-членки по време на клинични доклада си, че:

"Накратко, тези противоречиви доказателства от проучвания, в баланс, не позволява един до извода, че има силна връзка между времето на въвеждането на допълнителни храни и развитие на атопичен заболяване. Това повдига сериозни въпроси относно ползата от забавяне на въвеждането на твърди храни, които се смятат за силно алергични (краве мляко, риба, яйца, фъстъци и храни, съдържащи) след 4 до 6-месечна възраст; са необходими допълнителни изследвания. "В прессъобщението, AAP отбелязва, че "Текущи доказателства не са достатъчни да се документира значително защитния ефект на ограниченията в храненето на майката по време на бременност или кърмене. Не е ли достатъчно доказателства, че нито храната интервенция след 4-6 месеца на възраст предотвратява алергични заболявания. Това включва отлагане на въвеждането на допълнителни храни. "Едно неотдавнашно интервю с д-р Гриър в бележки Medscape педиатрия, че "Сега ние можем да кажем майките: Ако имате изключително кърмените в продължение на 4 месеца и вашето дете не е изложено на риск за алергия, може да въведе някаква храна на 6 или 8 месеца или нещо такова. [твърди храни все още не трябва да се въведе преди детето е 4-6 месеца, според доклада.] При деца, изложени на риск от заболяване атопичен, просто избягват храни, предназначени за определен период от време може да забави появата на алергия, но го няма т предотврати алергия. " Вие виждате долния ред, там не може да бъде предотвратяването на алергия, просто забавяне на алергия.По това време там не е бил AAP Декларация за политика твърдо заяви, че е 100% безопасно за (не-алергични реакции) децата да се запознаят с всички храни, алергизиращи или не, след 6-месечна възраст. Клиничната доклада се посочва, че са необходими повече изследвания, и че самият доклад не е окончателно.Основното е, че фъстъците и яйцата, които не са доказано безопасни за деца преди 12 месеца или по-големи, нито са тези елементи, в частност е доказано безопасни. Това е най-важно да се обсъди въвеждането на възможни алергични храни с педиатър на вашето бебе.Нашите забранено диаграма храните ще останат на нашия сайт, докато не е основен политически консенсус, издадени от AAP и други детски органи хранене. Някои от препоръките на нашите диаграма са там, защото забавянето на въвеждането на някои храни, не се дължи на възможни алергични реакции. Тези препоръки се дължат на други възможни рискове за здравето. Както споменахме преди, изброени много храни не трябва да се дава до определена възраст, поради възможните здравни проблеми:

Мед например, може да бърз детски ботулизъм поради незрялост на чревния тракт на бебето.
* Цели мляко, което не трябва да бъде въведено като заместител на кърмата или адаптираното мляко, докато след 12 месеца. Тази препоръка се дължи на факта, че цяло краве мляко може да не е правилно поддържа все по-голям дете. Тя просто не разполага с всички хранителни елементи, необходими за здравословния растеж и развитие. Има и малко трудности при усвояването на цели млечни протеини. Киселото мляко и сиренето са култивирани и по този начин са склонни да бъдат по-лесно се усвоява.
* Цитрусови е много кисел и много бебета на възраст под 12 месечна възраст страдат обриви и корема разстройства, дължащи се на киселинност. Това няма нищо общо с алергии.
* Ягоди и Шел Риба, и дори фъстъци, може да позволи на тежък, живото-застрашаващи алергични реакции. Препоръката продължава да бъде един от повишено внимание и забавяне.
* Бихме искали да сочи към няколко други примери, защо би било разумно да се забавят въвеждането на определени храни. Броколи например е известно, че причиняват газове в много хора. Предлагането броколи на детето, което е на 6-месечна възраст е наистина не е добра идея. Не бихте искали предлага в 6-месечно бебе или стар фасул, тъй като те също могат да предизвикат болезнени газ.

* Фъстъци и черупкови плодове са се променяли възраст препоръки за въвеждане. Типични възраст за въвеждане са:

* След един (1) Година на нехранителните чувствителна / Non-алергични детето;
* След две (2) или три (3) години, за хранителната чувствителна / алергични деца.

Някои медицински власти дори предполагат, поддържаща тонове фъстъци и черупкови плодове едва след седем (7) години. Трябва да се въведат тези продукти с консултация и препоръка на педиатър на вашето бебе.** Ягоди Моля, имайте предвид, че настоящите препоръки за въвеждане на ягоди е, след като бебето е достигнало 12-месечна възраст. Търговски Етап 2 детски храни съдържат ягоди, защото е казано, че обработването на ягоди на такава висока температура "убива" на протеин, който причинява алергична реакция. Ягода посетете нашата страница, за да научите повече.** Гроздето не са високи алерген, но могат да представляват опасност задушаване. Гроздова посетете нашата страница да научат повече за начините за безопасно предлагаме на вашето бебе грозде.*** Черупчести мекотели / Ракообразни въвеждане зависи от историята на бебето на хранителни алергии, както и историята на семейството на хранителни алергии. Моля, посъветвайте се с Вашия лекар-педиатър.