текста е преведен чрез Google за това на места може да не е точен .

Възраст / сценография --

В AAP препоръчва да не едно бебе да се стартира на твърди храни, докато след 6-месечна възраст. Много педиатри все още на проекта бебета вещества около 4-месечна възраст. Тази диаграма побира всички възрасти и етапи до 12 месеца.КУЛТУРИ

Райс овесено брашно и зърнени храни са най-малко на алергенни зърна и по този начин най-бебета се започна с тези зърнени култури. Вие не трябва да се започне с зърнени култури - опитайте вместо авокадо или банан.ПЛОДОВЕ

Могат да се връчват суровини, след 8-месечна възраст - банани и авокадо, не е необходимо да се готви някогаЗеленчуци

Винаги служат варени, докато след 12 месеца, или когато детето може да дъвче достатъчно добре, така че не е налице опасност задушаване.ПРОТЕИНОВИ

Винаги служат приготвени с не розов области - Никога не давайте малко бебе / дете сурово месо или рибаМЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

НИКОГА замени кърмата или адаптираното мляко, докато след 12-месечна възраст - сериозни рискове за здравето са възможни.

Никога не давайте на дете на възраст под 2yrs старите нискомаслено или обезмаслено мляко продукти; пълномаслено мляко е необходимо.Важна информация за AAP Раздел на кърменето, Американския колеж по акушерство и гинекология, Американската академия на семейните лекари, Академия на кърменето Медицина, Световната здравна организация, Организацията на обединените нации Детския фонд, както и много други здравни организации препоръчва изключително кърмене през първите 6 месеца от живота .2,127-130 изключителното кърмене се определя като потребление бебе на майчиното мляко, без добавка на всеки вид (без вода, без сок, без нечовешки мляко, а не храни) с изключение на витамини, минерали и medications.131 изключителното кърмене е показано да предостави подобрена защита срещу много болести и да увеличи вероятността от продължаване на кърменето за най-малко през първата година от живота. 2005 AAP политика страница на AAP's Комисия по въпросите на храненето обаче посочва, че бебетата могат да започнат с твърди храни между 4 и 6-месечна възраст.

Горното е общо правило бебето с твърди храни, които са съобразени с възрастта е уместно. Нашите карти / насоки са малко консервативни по характер в сравнение с насоките от други източници. Ние показваме възрастови диапазони за различни храни и имаме проучени и съставени тези диаграми от различни медицински органи, като например частни педиатри, на AAP, на AAFP и СЗО.

Чувствайте се свободни да отпечатате диаграма и питам Педиатър ви за обяви и препоръки. Нашите посетители казват, че техните педиатри са впечатлени от нашите годността на таблицата и точността на малки обяви.Съвет Винаги трябва да се консултира с лекар-педиатър на бебето, преди въвеждане на нови храни на бебето си. Избягвайте да предложи всички храни, които могат да изложат на алергия риск за вашето бебе.

Твърди Графики на храните за бебета:
4-6 месеца 6-8 месеца 8/10 Месеци 10-12 месеца Една страница Пълна с твърда храна на таблицата
• • • •

Предложен дневен "мляко" Решетки

0-3 месечна възраст:
Кърми на всеки 1-3 часа или формула 18-40 унции

4-5 месеца на възраст:
Кърми на всеки 2-4 часа или формула 24-45 унции

6-8 месеца на възраст:
Кърмите на всеки 3-4 часа или Формула 24-37 унции

9-12 месеца на възраст:
Кърмите на всеки 4-5 часа или Формула 24-31 унции

Цели краве мляко, като пие, не трябва да бъдат въведени до 12-месечна възраст. Научете повече за Въвеждане на кисело мляко и сирене, за хранене на бебето.

съставени от Merck Източник

още връзки бебешка храна
Още Бебе с твърда храна и бебешка храна Рецепта Теми


Преминаване към Sippy чаши на възраст между 6 месеца до 12 месеца.Етапи & твърда храна за хранене Първо твърди Месец Обхват на хранене Етапи & Съвети за хранене Първо твърди храниВъвеждане на твърди храни по възраст на таблицата за информация за това, което храна, за да се избегне и кои храни са подходящи за определени възрасти.Колко храните, следва да Your Baby ядем? Не толкова, колкото може би си мислите. Прочетете нашата статия и лекота ума си.

Is My Baby Готови за твърди? Разгледайте някои от основните признаци и точки за готовност за твърди храни, отбиването и допълнителни хранения.Бебешки храни Първо Домашно Рецепти Съблазнителен Homemade Baby Food Рецепти за първи отбиване храни бебето.

Бебе Меню Примерен - Трябва да се изготвят график проба менюто за онова, което бебето може да се яде от 4/8 месеца и възраст 8-12 месеца. Научете колко мляко на бебето трябва да пие през всички етапи и колко кубчета храна могат да бъдат предлагани за бебе хранене.